Ren, äkta, verklig, troende kärlek.

En konstig sak jag undrar över. Så här på kvälls kvisten kommer alla tankarna. Varför gör dom det egentligen?
Jo, det kan vara så att man inte har tid och ro till att tänka på dagen när man har fullt upp med annat. Men...

Jag förstår inte riktigt bara hur hjärnan tänker i de tänkande situationerna...


Beslut.

Beslut, beslut, beslut alltid massa beslut.

Jag hatar att ha en ständig mening i huvudet som säger samma sak, mitt hjärta vet men verkligheten gör det omöjligt.
Hela min framtid. Står i dina händer. Usch fy och blä. Varför inte göra livet lite enklare.


Wordfeud är mitt liv.

Jag har blivit duktig på Wordfeud. Det är en stor nyhet. Två matcher med högt poäng, jag äger. Ha ha. Nu är jag nöjd.


Tönten som svävar i det blå.

Jag känner mig ganska lycklig för tillfället. Jag tror att det var Linnea I med sin fantastiska humor som genast fick mig på bra humör igen. Tur är väl det, annars hade jag garanterat grävt ner mig. Tveksamt om jag hade kommit upp igen. Då hade somliga fått vänta väldigt länge på mig...

Min far är lite kul, han tror att han är en känd fotograf. Han må vara en duktig fotograf och gjorde en fin utställning i hamnen för någon månad sen. Fast ingen känd fotograf är han ej, hur mycket han än önskar att han vore. Kanske i hans drömmar om en framtid som fotograf, det kan ju alltid hända. Man ska tro på sina drömmar, alla är en på miljonen.
För att komma till själva grejen. Jag ligger och vilar på mitt rum o lyssnar på lugn musik, jag är nära till att somna. Då jag hör att någon öppnar dörren, min syster hoppar upp i sängen och på mig. Pappa börjar dra bort fottölj och bord, han stället fram en stol och sätter upp svart skynke på väggen. Han tar fram något slags paraply, han tar fram staffli efter staffli gång på gång...
Han ska alltså fota oss. Jag blir uppdragen ur sängen, sedan spexar jag på och min käre fader har nu en miljard kort på mig & min syster.

Trevlig efter middag får jag allt medge!


Nytt projekt från min sida.

Jag tar emot dig med öppna armar, jag håller mig fast för att bli varm. Varm av din kärlek. Kärleken som får mig att leva.


Kanske skulle det här varit en vanlig Tisdag. Om inte livet hade rasat så.
Jag har dagar då jag är i stort behov av kramar. Detta är en sådan dag. Känns som att tårarna kan rinna och rinna, aldrig tar dom slut. En fjäder ramlar i marken och jag bryter ihop.
Jag ä väldigt känslig och varnar alla i min allmänhet att för en eftermiddag, endast komma med fina saker (eller ingenting).

Jag hatar att vakna sent, stressa. Sen blir dagen bara sämre och sämre. Allting slutar med att man gråter på vägen hem för att allting bara skitigt sig fullständigt.

Imorgon väntas en hel dag på PS. För er som inte vet är det en gymnasieskola som alla nior i Halland får besöka. Inklusive Plusgymnasiet, Praktiska, Ljud&Bild skolan.
Varje elev har fått ett schema som man skall följa med olika pass. Mitt första pass är Humanistiska på PS som börjar 09:15. Sen rullar det på och jag slutar med Estet Teater, dagen är slut 14:10.
Sen väntas en helt underbar eftermiddag med tjejerna som kommer förbi och bakar lite ljuvligt med mig.
Känns som att det kommer bli en bättre dag imorgon, lucky me isåfall.



Nu känns det faktiskt lite bättre. Livet har ljusnat till lite. Jag ska äta lite lussebullar sen slappa, för jag har inga läxor som behövs göra!


Att underhålla ett yngel som du är tufft.

Bara att få lyfta huvudet och se sig om kring. Att få se folk som letar bland sina känslor, kan inte behärska. Krossade drömmar. Gryningen viskar att det finns något som väntar. Hoppet återvänder och man flyger fri som en lärka igen.

Som ett kretslopp. Trevligt för den som orkar leva enligt dessa normer. Tur för mig att jag inte gör det. Tur att jag är Sanna och inte som DU.
Jag följer mitt hjärta och slåss för det jag tror på, det är min värld.

Jag är som ett paradis, där kärlek lever i lugn. Fast nej, inget lugn. Glöm det. Den är trygg och fri, ett enkelt liv i frid och lugn. Där fick jag till det.

...


Kvälls macka.

Min dag har ju varit allt annat än vuxen. Jag har konstaterat att jag varken lär växa upp någon, eller kommer bli någon kemisk energi snubbe. Sådan i vit rock och stort hår.

Hur jag en må försöka hoppa in i den vita rocken lär jag aldrig kunna klara mitt NO prov imorgon. Fast att det är viktigt så dras jag mot köket där pepparkakorna finns.
Jag måste skaffa lite studieteknik och få lite lust på skollivet eftersom jag har några år kvar att studera.

Nu ska jag äta en god macka och koka lite te, försöka få upp lite mysig stämning framför böckerna.

Go kväll gott folk...


Bara för ikväll.

Om man skapar kärlek. Vart är det stora misstaget? Vem var freaket som kom på kärlek, vart gjorde han felet?
Felet där kärleken gör ont.


Hinner ni läsa?

Dagen för första advent. Jag vill ha snö som bara den, skulle jag ha något slags religiöst underlag hade jag antagligen bett för kung och fosterland att det skulle bli snö. För ett år sen var här fullt, dom borde dela med sig lite.
Finns det ingen väder Gud?

Iallafall idag är det en mys dag!
Jag ska läsa en rolig kemi bok och kolla på alla julkalendrar genom tiderna med syster yster. Sen ikväll kommer Hannah förbi och kollar på Grinchen....
En jul dag kan man säga. Mys pys.

Jag har faktiskt tänkt på en sak. Det är kul med er läsare som inte känner mig, ni borde undra vem jag är. Vill ni veta kan jag skriva världens längsta text om mig, det finns mycket att veta. Fast då ska jag bara försäkra er om att det ni får reda på är endast allmänt om Sanna.
För privata saker håller jag lite hemligt, jag ger bara mystiska ledtrådar.

Ha en fin mys dag.


Bloglovin.

Denna bloggen finns ju på bloglovin, det har jag glömt av att säga!
Sök bara på loveberry så ska den komma upp.

Ha en förträffligt bra dag!


Uppfinnings rik, men trött Sanna.

Jag har en fråga till mig själv som ni lika gärna kunnat ställa. Så ni som inte vågar fråga och kanske ligger hemma och klurar på just den här frågan gör jag nu en liten tjänst kan man säga.

- Varför är vissa bilder mindre än andra?
Svar: Jo det är bara för de bilder som jag har laddat upp i ett mindre format har en liten anledning. Anledningen är den att antingen så är det att jag saknar den tiden och att verkligheten tar över därför försöker jag att gå vidare medans inte alltid min hjärna hänger på.
Eller att de bilder är ett så himla fint minne att jag blir varm och ler när jag ser dom, därför lägger jag ut dom här i mitt lilla kryp in för att ni ska få en liten inblick i mitt romantiska tänkande och se hur jag haft det den närmsta tiden.
Som ett litet tjuvkik kan man säga, ni ser inte allt bara lite grann.

Mystisk jag låter, hmm...


Bert is the shit.

Jag bloggar som en gudinna, jag skriver som en gudinna, jag lyssnar som en gudinna, jag kysser som en gudinna, jag äter som en gudinna, jag är en gudinna.

Märks det att jag är övertrött och ligger i sängen och kollar på Bert Ljung och dricker hejdlöst mycket vatten för äpple juicen är slut?

Jag har faktiskt en fråga till er. Spännande (det är meningen att ni ska få adrenalin kickar och nerverna ska rycka nu...) för er, för nu kommer den hihi.
- Vad vill ni läsa om? Vill ni ha fler bilder? Eller tycker ni att min otroligt konstiga Sanna bloggning är faktiskt ganska okej?

Tänk att jag ger er rätten att säga alla era åsikter rakt ut. Jag är ju en gudinna.


Love is in the air la la, love is in the air

Som jag har längtat. Nu är det snart dags. Alla dessa tårar och krångliga beslut. Att jag så länge väntat på dig. Att du alltid ska göra det så krångligt.

Tomten, nu är det en månad kvar och jag är faktiskt klar med listan.


Egna ord.

Jag har alltid skrivit Enda istället för Ända. Då syftar jag inte på rumpan/ända utan ex. " Ända sedan jag var liten...".
Ingen tillräckligt bra anledning varför tyvärr.
Likadant med parmamot. Vet ni va det är? Jo en fjärrkontroll.

Ha en trevlig dag!


Tandkräm.

Jag har nu i en timme gjort en ända sak. Letat efter en tandkräm i hela huset. Jag borde ha läst på mina 60 spanska glosor tills morgondagen. Men tandkrämen gick före.
Här har vi den lilla rackaren...


Låter bra Alice.

När jag är på bus humör går jag igång till topp. Då kan ingen stoppa mig, all fantasi flödar och Sanna goes wild. Fast nu tror ju ni att det här har med sex att göra haha. So wrong, so wrong!
Vänta bara... Vänta bara, tills imorgon. Jag är så för väntans full, mohaha..


Djupt sårad.

Jag är djupt mobbad av min frallice. Det är faktiskt fler som tycker den är läbbig, eller är det inte det? Stackars Sanna, vad har jag gjort för att förtjäna en sådan Frallice som tvingar mig att se skräckfilmer.... Men älskar dig och dina vackra ögon som man drunknar i ; )


Coolingen jag själv.

Varför råkar det vara så att jag är lite annorlunda? Jag må vara stolt över det egentligen, jag är ju en sån tjej som inte är (jag hatar ordet men jag måste uttrycka mig så....) NORMAL. Vilket är väldigt skönt, jag försöker att andas ut mina dåliga tankar genom näsan. Vilket inte alltid varken min näsa eller hjärna vill gå med på. Men det är oftast sådana tankar som måste stanna kvar för att kunna bearbetas och tuggas vidare på. Tur är väl det säg!
För att komma till själva höjdpunkten i hela det här inlägget då. Jag har varit på en skräck-bio. Fasan inom mig skrek. Döden hade öppnat dörren till mig. Jag var beredd att skjuta mig i skallen av rädsla. Jag har sett Breaking Dawn- nya twilight...
Nu kommer det stora i detta inlägget, jag är dunder stolt över mig själv och kan faktiskt skryta om det nu i efterhand. Tur bara att inte världens befolkning (mina läsare) satt jämte mig.
Lucky me som har två superhjältar som var med mig, varav den ena åt upp mina popcorn när jag snodde av den andre som sparade på sina.
Men filmen va otäck men jag gillade början. Då var det mycket pussar, bröllop = kärlek = Sanna like!

Tack o hej leverpastej!


Redan natten.

Känns som att den precis slagit tolv. Det har den men ändå känns det inte som om det var lång tid sen sist.
Mina kvällar går snabbt för jag gillar dom, mycket. Varför jag gillar kvällar finns det inget vettigt svar på egentligen mer än att jag älskar att mysa.
Fast främst består mina kvällar av tända ljus, böcker och tankar.

Ikväll är det något alldeles extra som jag inte vet vad. Eller kanske egentligen? Bara att jag inte vågar tro på mig själv och inse den egentligen så himla vackra sanningen.

Jag ska nu somna och drömma och vakna upp och tro o hoppas på att det fortfarande är en dröm. Bara för att jag älskar drömmen. Drömmen om ett liv som jag kanske önskar. Sånt som kanske borde vara för hemligt.
Topp hemligt rättare sagt.
Någon myra inom mig säger att Sanna borde berätta lilla drömmen som gör det till just en Sanna dröm.
Eftersom jag är en sådan omtänksam person ska jag låta er vänta ett tag till.

Sov gott och dröm om allt ljuvligt.


Första gången.

Jag antar att ni tror att jag nu ska ha en fin biologi lektion med er efter att ha läst rubriken. Tyvärr inte den här gången. Men någon gång måste ju vara den första!

Första gången som jag under en hel dag insett att jag har en chans till att bli en spanjorska med rosor i munnen. Dansar på restauranger med lyktor i träden. Jag har nämligen klarat mig igenom en spanska redovisning och gått därifrån med ett leende på läpparna. En anledning varför jag ibland får goda tankar om min något spanska spanskalärare... Är att han säger betyget direkt efter lektionen.
Jag är beroende va de små krumelurer som fyller lärarnas elev böcker. Fast jag gillar dock inte krumelurerna om dom bara består av en bokstav. Helst två eller tre och ett +.

Nu ska sanni (som jag så fint blivit omdöpt till i skolan idag. Ingen vanlig skola den där Almers, man både gifter och döper sig där. Ingen död än.) lyfta på rumpan, ta ut hörlurarna och sluta drömma. Börja leva i nuet och mysa framför tv:n med te och macka. Sådant vanligt torsdags mys.


Snart är det helg, då ska jag bannemej samla krafter och plugga järnet. Dom som känner mig har hört det många gånger. Sen hur det går för mina planer brukar oftast inte gå lika bra som planerna i själva verket var. Så brukar det vara med mig. Jag drömmer och tänker och planerar upp allting. Sen någonstans på vägen fäller jag ett antal tårar och inser att det är omöjligt. Vissa saker kan man inte glömma, men måste försöka vara realistisk. Det är inte alltid som det går susen. Man vandrar den tunga verklighetsvägen för man vågar inte drömma ut i fall att man skulle bli besviken. Utan att man tänker sig för så är man tillbaka i spåren igen och tankarna fortsätter.

Bara för att, ska jag nu inte längre ta ut hörlurarna. Istället låta dom spela de vackraste låtarna spotify har och drömma. För det är jag så himla läskigt bra på.


Bild galleri.

Eftersom jag är inne i någon slags kärleks period i livet så är det väl lika bra att lägga upp lite fina bilder från året!


Det som gäller.

Det enda som gäller just nu är en viss sak. Det är det som mina tankar går till. Antingen är det bara så att jag måste börjar i någon mental träning.
Jag är inte deprimerad eller självmords-benägen eller att jag funderar på att stycka upp och fritera människor.
Jag hatar att säga det men vanliga "tonårs-kärleks-tankar". Jag är också drabbad av detta under.



Utan dig.

Råkar vara så att Sanna har gått och blivit sjuk.

Sen saknar jag mina vänner. Mina linneor o frallice.

Och andra. Eller någon eller några. Vem vet.


Min lilla fina dag med bilder.


Kall men ändå varm.

Det råkar vara så att lilla Sanna är väldigt trött. Hon ligger i soffan och önskar att ett under ska hända. Men jag antar att bara sånt händer i fantasin. Fast ibland finns det hopp kvar i mej, men det är lätt att jag förbrukar det ganska snabbt.


Imorgon är det gymnasiemässa som gäller för alla skolor i Halland. Eller alla nior rättare sagt. Bilden nedan är från när jag senast var på en mässa. Nämligen Bokmässan på
Svenska mässan i Göteborg. Det va mysigt ska ni veta kära läsare.

Hejdå, från er trogna bloggare Sanna.


Varmt.

Sådant som gör en något mysig och varm i kroppen är Linneas blogg... Check it out!
unruly.blogg.se


Fisken simmar fritt igen.

Mörten simmar fritt igen, den har varit något inlagd pga livs farlig sjukdom. Som heter Förkylning, inget att leka med... Men som sagt nu är jag på benen och är pepp inför en hel söndag fylld med rep inför föreställning nästa helg. Visste ni inte det, så är jag en liten apa. Inte vilken som helst utan en teaterapa.
I somras var jag med i Teatervinden i Falkenberg, kortfattad info om sommaren 2011: Mysig.

Ha en fortsatt mysig lördags kväll!


Välkomna

Jag hoppas att ni kommer trivas på denna utsökta blogg som ni får vandra er igenom från och med NU.
Idag är det en alldeles utsökt Dag, idag ska jag mysa på stan & halloween...
Bye Bye


RSS 2.0